Genbrug for miljøet

Og udsatte familier

I 2019 tog vi initiativ til vores allerførste tøjindsamling der blev afholdt i Vordingborg kommune. Initiativet blev taget som et supplement til vores matchsystem, hvor familier kan tilmelde sig og arve aflagt tøj og legetøj af andre familier.

Indsamlingen i Vordingborg blev en kæmpe success. Mere end 1.000 kg tøj blev delt ud til økonomisk udsatte og sårbare familier fra området, og over 100 mennesker var forbi i løbet af ugen hvor det blev afholdt.

Vores tøjindsamlinger/uddellinger er ikke kun en kæmpe stor økonomisk hjælp for udsatte borgere, det skaber også en fællesskabsfølelse i lokalsamfundet og samler familier fra alle positioner i samfundet.

Derudover gør det en stor forskel for klimaet, da det i høj grad er med til at nedbringe udledningen af CO2 i landet.

Læs om vores tidligere tøjindsamlinger herunder


TV2 Øst


Sjællandske


Folketidende

Vil du gøre en forskel?

Bliv frivillig!

Vil du være frivillig til en af vores tøjindsamlinger og være med til at gøre en kæmpe forskel for familier i Danmark og miljøet? Så læs mere herunder

Udtalelser

Det gør en kæmpe forskel for mig at jeg kan komme og hente gratis tøj til min datter, fordi det altid er det der gir mig allerdårligst samvittighed når jeg ikke har råd til.


- anonym mor, Lolland

Vi kommer altid til Familiestøttens indsamlinger og får hver gang tøj til både børnene og os. Det er en kæmpe lettelse at vi ikke selv skal ud og købe det, for vi det er altid en hovedpine når vi knap har til det mest basale. 


- anonym familie, Køge